Najlepsze ceny? Tylko w outlecie!

Producenci

Polityka prywatności

POLITYKA PRYWATNOŚCI

Nasz cały zespół dokłada wszelkich starań, aby zapewnić naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych. Aby zapewnić przejrzystość wszelkich naszych działań związanych z danymi osobowymi stworzyliśmy Politykę Prywatności.

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych.

  1. ADMINISTRATOR DANYCH

    Administratorem danych osobowych jest Jakub Gola prowadzący działalność gospodarczą CUBHA Jakub Gola pod adresem ul. Raciborskiego 13/1, 31-463 Kraków.

    Współadministratorem danych jest Agnieszka Styrczula prowadząca działalność gospodarczą AGAS Agnieszka Styrczula pod adresem ul. bpa Tomickiego 19/14 31-982 Kraków

  2. RODZAJE ZBIERANYCH DANYCH OSOBOWYCH I CEL ICH PRZETWARZANIA

    Dane przekazywane Sklepowi w trakcie procesu zakupowego posłużą do zrealizowania zamówienia, rozliczenia zwrotów i wymian, przeprowadzenia procesów reklamacyjnych oraz prowadzenia ksiąg rachunkowych. Do danych tych należą imię i nazwisko, adres faktury i wysyłki, numer telefonu i adres e-mail, a w przypadku firm także dane rejestrowe. W przypadku płatności kartą kredytową jej dane są gromadzone wyłącznie przez system Dotpay.pl na potrzeby pojedynczej transakcji.

    Dane zbierane automatycznie podczas przeglądania strony Sklepu to np. adres IP użytkownika, godziny logowania, typ przeglądarki, rodzaj urządzenia, typ przeglądarki. Dane są używane jedynie w celach statystycznych, aby w przyszłości móc lepiej dopasować funkcjonalność naszej strony do potrzeb użytkowników. Na naszych stronach nie stosujemy profilowania użytkowników.

    Dane odbiorców mailingu to jedynie adres e-mail, który użytkownik podaje w czasie zapisu na listę subskrybentów. Na adres ten wysyłany jest jedynie biuletyn (newsletter) zawierający treści marketingowe związane wyłącznie z ofertą Sklepu.

    Dane zebrane w czasie kontaktu ze Sklepem poprzez formularz kontaktowy, e-mail, telefon posłużą wyłącznie udzieleniu odpowiedzi na zapytanie.

  3. KATEGORIE OSÓB I PODMIOTÓW, KTÓRYM ADMINISTRATOR POWIERZA DANE

    Wszystkie osoby i podmioty, którym Sklep powierza dane, zostały wybrane z najwyższą starannością, a ich działania są objęte stosownymi Umowami Powierzenia Danych Osobowych. Dane osobowe są powierzane: pracownikom Sklepu, firmom zapewniającym obsługę informatyczną i internetową Sklepu, firmom kurierskim dostarczającym przesyłki.

    Sklep nie korzysta z usług firm działających poza Unią Europejską.

  4. PRAWA OSÓB PRZEKAZUJĄCYCH SWOJE DANE OSOBOWE

    Każda z osób przekazująca Sklepowi swoje dane osobowe ma prawo do dostępu do swoich danych oraz otrzymania ich kopii, żądania ich poprawienia, usunięcia, zaprzestania lub ograniczenia ich przetwarzania, a także do przeniesienia ich do innego administratora. W dowolnym momencie Klient może wycofać zgodę na przetwarzanie danych oraz skorzystać z prawa do bycia zapomnianym. Należy pamiętać, że prawo do bycia zapomnianym nie obejmuje danych niezbędnych Sklepowi do wywiązania się z jego prawnych obowiązków oraz dochodzenia ewentualnych roszczeń.

    Aby skorzystać z ww. praw Klient może skontaktować się ze Sklepem pisząc na adres daneosobowe@adore.pl lub Adore.pl Dane Osobowe, Al. Pokoju 20, 31-564. Aktualizację danych można też przeprowadzić poprzez Konto Klienta na www.adore.pl, o ile Klient takie konto założył.

    W przypadku podejrzenia, że Sklep przetwarza dane osobowe w niewłaściwy sposób, Klient ma prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

  5. CZAS PRZECHOWYWANIA DANYCH

    Przekazane Sklepowi dane osobowe będą przetwarzane nie dłużej, niż jest to konieczne do realizacji celów, dla których zostały zebrane, a po tym czasie będą przechowywane w minimalnej, archiwalnej formie tak długo, jak przewiduje prawo. W żadnym wypadku nie będzie to okres dłuższy niż 10 lat.

  6. PLIKI COOKIES (CIASTECZKA)

    Sklep posługuje się tzw. plikami cookies (ciasteczka). Pliki te są zapisywane i przechowywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i odpowiadają za poprawę wydajności i szybkości działania (ładowania się) stron www, a także dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Oprogramowanie sklepu zapisuje informacje w plikach cookies dotyczących obszarów:

    1. informacje na temat sesji,

    2. ostatnio oglądane produkty,

    3. oddanie głosu w ankiecie.

    Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu.

     

     

 

 

Koszty wysyłki

Paczkomaty InPost
przedpłata:
do 199 zł - 5 zł
powyżej 200 zł - GRATIS

Poczta Polska
przedpłata:
do 199 zł - 5 zł
powyżej 200 zł - GRATIS
pobranie:
do 399 zł - 19 zł
powyżej 400 zł - GRATIS
wysyłka zagraniczna:
Europa - 21 zł
reszta świata - 30 zł
 
Kurier DHL Express
przedpłata:
do 399 zł - 15 zł
powyżej 400 zł - GRATIS
pobranie:
do 399 zł - 22 zł
powyżej 400 zł - 6 zł

Sklep stacjonarny ADORE

Al. Pokoju 20
31-564 Kraków
telefon: 12 414 01 14
kom. 500 387 400

Zapraszamy
pon. – pt. 10.00 – 18.00
sobota 10.00 – 14.00

Newsletter

Wyślij nam swój adres e-mail, jeśli chcesz otrzymywać wiadomości o nowościach, promocjach i wydarzeniach.







Facebook i Google+

Chcesz być na bieżąco?
Dołącz do nas!

Obsługa płatności

logo Dotpay
Rozliczenia transakcji kartami kredytowymi przeprowadzane są za pośrednictwem Dotpay.pl
logo PayPal
Sklep jest w trybie podglądu


{nocache:7b4954621f5d12957d7385ddd048c49f#0}
Click Shop | Hosting home.pl